lauantai 23. tammikuuta 2016

Superpäivä Lahden Gaalanäyttelyssä!



                                                 

               Siis ei olisi voinut paremmin nappiin mennä tämä päivä Lahden gaalanäyttelyssä.

Virallisten ROP1 Oli omakasvatti, rust point uros Áilu Jämän jätkä saaden muotovalioSERTin ja lemmikkiluokan paras (PET1 ja PJUN1) oli omakasvatti, nutmeg uros Bolar !!! Siinä sivussa tuli Áilulle myös PPU, L1, LKV1 ja siskolleen Aurora Borealis A:lle  PPN. Ássá sai L1 ja LKV2 Sisarussarjan muut: Aura, sekä ruotsintuontirustis Nuuskamuikkunen, saivat kaikki L1:n. Nuuskis oli myös "roppisijoilla" lemmikkiluokassa ollen PET5. Koska tämä oli Nuuskikselle kolmas Pet-sijoitus, hän saanee Grand Pet -tittelin etuliitteekseen.

Eikä tässä vielä kaikki... illemmalla jaettiin Vuoden Voittaja -palkinnot. Siellä meidän gerbolaa edusti ansiokkaasti yellow nutmeg -naaras Rebel`s Xantia, ollen CV-15, PKS-15, PKSJUN-15, VPETJUN-15.  Suomeksi sanottuna Xantia oli siis yellow nutmegien Cup Voittaja 2015, Paras koestandardigerbiili 2015, Paras koestandardijuniori 2015, Vuoden Pet-juniori 2015. Lisäksi se oli vielä Vuoden Pet -gerbiili 4 (kaikista gerbiileistä, ei vain nuorista). Nuuskamuikkunen taas, oli Vuoden Pet -gerbiili 3.


Tuo omien kasvattien menestys oli kyllä täysi yllätys, viime näyttelyssä ei yksikään omista kasvateista saanut virallisissa edes "sileää laatuykköstä" L1. Tuomarina oli tänään Lahdessa Minna Koivu. Näihin kuulumisiin ja tunnelmiin on hyvä lopettaa. Tuskin tulee ihan heti vastaan tällaista päivää. Suurin kiitos kuuluu kuitenkin Mallulle, Jennylle, Gitelle ja Saanalle, jotka ovat myyneet tai lainanneet minulle kasvattamiaan gerbiilejä, ilman yhtäkään teistä, tämä ei olisi ollut mahdollista :) KIITOS!  Nyt keskitytään "poikastelemaan" lisää ef-gerbiilejä.

Niin joo, sain minäkin jotain gaalasta, nimittäin pronssisen vuoden ahkera -mitalin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti