lauantai 17. syyskuuta 2016

Terveisiä Ylivieskan näyttelystä!

Pitkästä aikaa sain aikaiseksi ilmoittaa gerbiileitä meidänkin gerbolasta mukaan näyttelyyn. Näyttelymatka oli pitkä, joskin seura oli hyvää ja kelitkin suosivat. Tosin 11 tuntia autossa saa miettimään, että onko tässä mitään järkeä (no ei varmaan, kuten ei suurimmassa osassa harrastuksia yleensä). Onneksi ei tarvinut tulla tyhjin käsin kotiin.

Meidän gerbolasta oli tällä kertaa edustamassa vain 3 gerbiiliä: Hui Kauhistus Alexei, Hui Kauhistus Yamilet ja Rebel`s Xantia joista jokainen pärjäsi oikeastaan paremmin kuin hyvin.

Yellow nutmeg -naaras Xantia palasi mammalomalta voittamaan PKS:n (paras koestandardi). Sai myös luonnollisesti LKV1 ja L1, sekä KUMAn

Burmese -uros Hui Kauhistus Alexei oli ensikertalaisena baby -luokan paras, eli PBABY ja sai myös KUMAn (L1:ä ei vielä babyluokassa jaeta, joten sellaista ei tullut)

Siamese -naaras Hui Kauhistus Yamilet oli LKV1, L1, PPN ja ROP4. Sai myös SERTin, joka hukkui jonnekin matkan varrelle ja KUMAn.

                                            

Siinä tämän päivän tärkeimmät. Nyt taitaa olla parempi mennä nukkumaan, kun ei enää silmät pysy auki. Eiköhän tämään päivän työt ole näillä näkymin tehty. Reissussa olleet gerbiilitkin on jo hellästi laiteltu terroihinsa yöpuulle. Huomenna vasta mietin terraariojärjestelyjä, kun alkavat olla nuo pikkusintit luovutusiässä, että kuka menee, ja mihinkäkin laumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti