sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Öikkä Limingassa ROP3 ja myydään gerbiileitä

Limingan näyttelyyn ilmoitin vain 3 eläintä.  Naaraat: siamesejuniori Hui Kauhistus Yamilet ja rust point Viljami`s Lilla My. Uroksista mukaan lähti vain Giten Öjvind, joka toimikin lippulaivana meidän gerbolalle voittaen blackit ja ollen Paras yksivärinen uros ja ROP3. SERTi:n se sai toki myös. Naarailla ei menestystä tullut. Molemmat vaihtavat railakkaasti karvaa ja molemmilla perusväri on liian vaalea, joten paremmat pyyhkäisivät ohi. Molemmat saivat kuitenkin "laatuykköset". Nämä tyttöset taitavat vastaisuudessa keskittyä poikasten tekoon.


                                                   

En kyllä ehkä viitsisi sanoakaan, mutta gerbola sai taas vahvistusta Huikkarilasta. Smoke -uros Hui Kauhistus Vincenzo Vic, kulkeutui meille ilostuttamaan Yamilet -tyttösen elämää. Tällä hetkellä meillä majailee siis 47 gerbiiliä! Osa on toki poikasia ja hyvin nuoria gerbiilejä ja voidaan myydä hyvään kotiin, joten jos kiinnostaa, niin laitahan viestiä, katsotaan mitä löytyy. Pyydän kuitenkin huomioimaan, että suurimmalla osalla eläimistä on ef, joten näyttelyeläimiä ne eivät ole (vaalenevat perusväriltään vanhetessaan).

Kaksi eläintä on, millä ei ef- perimää ole. Eli MYYDÄÄN 3kk ikäiset urokset black ja siamese. Ei rekisteröity. Ostin nämä Faunattaresta n. viikko sitten siamesenaaraan sulhaseksi (siamese uroksen, black tuli mukana, koska ei voinut jäädä yksin), mutta tuolle siamesenaaraalle tuli juuri smoke-sulhaseksi, joten nämä kaksi ovat myytävänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti