torstai 29. lokakuuta 2015

Hyvää matkaa "pikku"gerbiilit!

Tänään lähtivät ensimmäiset gerbiilinpoikaset (vaikka eiväthän nämä mitään ihan pikkupoikia ole, luovutusikäkin ollut jo ajat sitten :) ) maailmalle meidän gerbolasta. Urokset Becorino ja Blå Castello muuttivat hyvään ja huolehtivaan kotiin. Kyllä sydän meinasi vallan pakahtua. Onneksi näen poikia ja mahdollisuus on myös käyttää niitä näyttelyssä jos tahdon.  Katsotaan nyt, kuinka isoja ja komeita poikia niistä lopulta kasvaa. Joka tapauksessa ovat nyt lemmikinvirkaa toimittamassa ja se on heidän tärkein tehtävänsä. Hyvää matkaa murut!

Limingan näyttely olisi tulevana sunnuntaina. Näyttää siltä, että 2 ilmoitettua eläintä jää pois näyttelystä. Toinen ei ole näyttelykuntoinen ja toinen näyttäisi olevan pieniin päin, eli meille olisi jälleen odotettavissa pikkugerbiilien tassujen tepsutusta. Toivottavasti! Hassua, että vielä kesällä ajattelin, että ehkä toinen poikue ehtisi tälle vuodelle syntyä, mutta nyt on jo kolmas tulossa. Tästä yhdistelmästä on odotettavissa mukavaluontoisia terveitä ef-kantajia. Mitään näyttelymenestyjiä näistä tuskin tulee, uskoisin että eivät kasva tarpeeksi isoiksi ja raamikkaiksi, mutta ovat terveitä rotunsa edustajia ja luultavasti L1 arvoisia kuitenkin. Kuten aiemminkin totesin, on tärkeintä säilyttää nyt tuo ef terveillä eläimillä ja eläinten muut ominaisuudet parannellaan sitten ajan kanssa myöhemmin.


3 kommenttia:

  1. Varmasti meinaa sydän pakahtua, kun ekat omat pikku gerbut lähtee maailmalle ♥. Onneksi helpotusta tuo kuitenkin varmasti tuo, kun itsellä on tunne, että pääsevät hyvää kotiin!

    VastaaPoista
  2. Ps. Kiva kun olet lisännyt tuonne sivupalkkiin Poikueet ja poikuesuunnitelmat kohdan! Itse olen tykännyt kovasti tutkia noita kasvattajien sivuilta :). Sellainen ollut myös kiva, jos poikueiden vanhemmat ja niiden värit myös nähtävillä :).

    VastaaPoista
  3. Joo, pikkuhiljaa lisäilen näille sivuille kaikenlaista, kaikkea ei kerralla ehdi :)

    VastaaPoista