sunnuntai 14. elokuuta 2016

Ja "BABY BOOM" jatkuu vaan

Kuvittelin, että meidän "baby boom" päättyisi I-poikueeseen, mutta sieltäpä pyörähti vielä J-poikuekin, joka on syntynyt toissayönä. Ylpeä Aura-äiti hoitelee tottuneesti viittä rust point -poikasta. Kyyllä! Kuulitte oikein. Aura oli astutettu rust point uroksella ja näinollen kaikki poikaset ovat mitä suurimmalla todennäköisyydellä kaikki rustiksia.  Olin astuttanut Auran muutama päivä Auroran jälkeen, mutta Aura onnistui pysyttelemään niin pitkään sutjakkana, että huomasin vasta muutamaa päivää ennen, että neitohan taitaa olla sittenkin pieniin päin. Ihmettelen kyllä, että miten niin pieneen mahaan mahtui peräti 5 poikasta. Onneksi poikueet ovat nyt olleet vähän kohtuullisempia kuin alkuun, sillä jos jokaiseen poikueeseen syntyisi 8-9 poikasta, saattaisin olla "helisemässä" niin suuren poikasmäärän kanssa.

I-poikueeseenkin syntyi 5 poikasta. Isänä smoke ja emänä siamese. Poikasissa oletettavasti ainakin smokea ja ehkä burmesea ja siamesea. En ole niitä oikeastaan katsonut, koskapa Kisu on hieman stressaantumiseen taipuvainen naaras, niin saa kaikessa rauhassa hoidella poikaset vähän isommaksi, ennen kuin käyn kaivelemaan pesää. Kisu on harjoitellut poikasten hoitamista kämppiksensä muksuilla, joten luotan siihen että hän hoitaa myös omansa hyvin.

Sen sijaan Aurora ja Aura eivät kumpikaan häiriinny pesään kurkkimisesta, joten käyn päivittäin katsomassa poikasten voinnin. Brien 6 poikasta ovat kasvattaneet jo kauniit turkit ja pesässä majailee 1 ainokainen orange point, muut ovat väriltään yellow nutmegia ja yksi nutmeg. (2 urosta ja 4 naarasta).

                                                 

      Isoisänsä Giten Åltermanin jalanjäljillä taapertaa pontevasti nutmeg uros Gorgonzola

1 kommentti:

  1. Onnittelut poikasista.
    Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista